Zonnesteen

€ 14,00

Niet op voorraad

Zonnesteen

Op deze pagina vind je meer over de herkomst, werking en de invloed van Zonnesteen op het Zonnevlechtchakra.

Herkomst

Zonnesteen is oranje tot roodbruin van kleur met insluitingen die glinsteren. Hoe meer glinsteringen in een Zonnesteen zitten, hoe beter de kwaliteit van de steen. Zonnesteen is een oligoklaas-velspaat mineraal en bestaat uit Natrium, Calcium, Aluminium, Tectosilicaat.

Ze komt voor in Noorwegen, Canada, India, Verenigde Staten en Rusland.

De werking van Zonnesteen

Zonnesteen maakt je vrolijk en geeft je vertrouwen in de toekomst. Ze helpt je bij je laten zien wie je bent en dat dit goed genoeg is. Wanneer je onzeker bent helpt Zonnesteen je krachtiger te maken en ze leert je je grenzen aan te geven en je eigenwaarde te vergroten. Ook wanneer je gefocust bent op je minder goede kanten zal ze juist de kanten belichten die fijn en positief zijn.

Wanneer je het idee hebt dat je je creativiteit of je artistieke zelf verloren bent dan zal Zonnesteen je helpen om deze weer terug te vinden.

De Zonnesteen is ook goed om te dragen in de winter. Wanneer het grauw en donker is voelt het toch zoals de eerste zonnestralen op je gezicht.

Samen kom je verder

Zonnesteen kan goed samen gaan met Oranje Calciet. Beide mineralen werken motiverend en bevorderen jouw zelfvertrouwen. Ze maken je krachtig en zorgen voor innerlijke rust. Gun jezelf die boost van positiviteit en zorg ervoor dat je innerlijke zelf weer mag gaan stralen!

Invloed van Zonnesteen op het Zonnevlechtchakra

Zonnesteen past bij het Zonnevlechtchakra. Wanneer je een open Zonnevlechtchakra hebt dan ben je bewust van jezelf en je omgeving. Je kent geen onzekerheden en je hebt een krachtig voorkomen. Je kent geen faalangst. Wanneer je Zonnevlechtchakra gesloten is kan je faalangst en onzekerheid ervaren. Je kan veel angsten hebben en hebt vaak goedkeuring van anderen nodig.

Leuke weetjes

- Je kunt Zonnesteen bij je dragen in vorm van een armband, hanger aan een ketting of door een trommelsteen of handsteen bij je te dragen.

- Geschikt voor: Volwassenen, Kinderen vanaf 5 jaar

- Hoofdchakra: Zonnevlechthakra

- Zonnesteen is niet giftig maar kan niet goed tegen water en pas op met UV licht.