Zoisiet

€ 37,50

Op voorraad

Zoiesiet

Op deze pagina vind je meer over de herkomst, werking en de invloed van Zoiesiet op het Hartchakra.

Herkomst

Zoisiet kan grijs, appelgroen, blauw en roze-rood van kleur zijn en is een Calcium-Aluminium Silicaat. Wanneer Zoisiet roze is wordt dit ook wel Thuliet genoemd en de Blauwe variant heet Tanzaniet.

Zoisiet komt voor in Tanzania, Noorwegen, Pakistan, Italië en Oostenrijk.

De werking van Zoiesiet

Zoisiet helpt je om volwassen/zelfstandig te worden en op eigen benen te durven staan. Heb je creatieve talenten dan helpt ze je om deze nog meer te kunnen uiten. Heb je altijd het gevoel dat je van alles moet alvorens je kan relaxen dan helpt ze je om hier verandering in te brengen. De stress maakt plaats voor rust en kalmte. Wanneer je je somber voelt of gedeprimeerd dan helpt ze om dit tegen te gaan. Ook laat ze je zien dat je op eigen benen kan staan en je eigen keuzes kan maken, ze laat je weer groeien als mens.

Het kan zijn dat je niet meteen verandering merkt als je Zoiesiet draagt, ze heeft de tijd nodig om je te kunnen ondersteunen en is wat trager van karakter.

Samen kom je verder

Zoiesiet wordt vaak samen gevonden met Robijn. Dit is niet voor niets want zij versterken elkaars eigenschappen. Waar Zoiesiet je leert om op eigen benen te durven staan en je laat groeien als mens zal Robijn je kracht geven en je met hartstocht en passie je leven laat laten leven.

Invloed van Zoiesiet op het Hartchakra

Zoiesiet past bij het Hartchakra. Met een open Hartchakra ben je vrolijk, is er de liefde voor jezelf en kun je pure verbindingen met oprechte aandacht aangaan met anderen. Een open Hartchakra is uiteindelijk de basis van alles. Wanneer je Hartchakra gesloten is ervaar je vaak meer boosheid en jaloezie naar anderen toe en vind je het moeilijk om van jezelf te houden.

Leuke weetjes

- Je kunt Zoiesiet bij je dragen in vorm van een armband, hanger aan een ketting, ring of door een trommelsteen of handsteen bij je te dragen.

- Geschikt voor: Volwassenen

- Hoofdchakra: Hartchakra

- Zoiesiet is niet giftig en kan niet tegen water.