Tiffany Stone

Tiffany Stone

Op deze pagina vind je meer over de herkomst, werking en de invloed van Tiffany Stone op het Voorhoofdchakra en je Kruinchakra.

Herkomst

Tiffany Stone, genaamd Bertrandiet is verwant aan de Aquamarijn en de Smaragd en is een variant van Beryl. De variant Bertrandiet met Calciet en Paarse Fluoriet (geopaliseerde Fluoriet) wordt ook wel Tiffany Stone genoemd. En komt alleen voor in de Brush-Wellmanmijn in Utah.

In de VS is het verboden om het mineraal te verzamelen omdat de steen vrij zeldzaam is.

De werking van Tiffany Stone

Tiffany Stone versterkt je bovennatuurlijke gaven die je doorkrijgt van je Gidsen en Engelen. Je leert ook om beter met je Engelen en Gidsen te kunnen communiceren. Je bovennatuurlijke gaven worden op deze manier verder ontwikkelt. Tiffany Stone wordt veel gebruikt door Healers en Mediums.

Door je doorzettingsvermogen, je kracht en vastberadenheid te vergroten kan Tiffany Stone je helpen om net dat zetje te geven om patronen te doorbreken die lastig zijn. Ze helpt je ook om meer doortastend te zijn en op zoek te gaan naar waarom je deze patronen hebt ontwikkeld. Daarnaast helpt ze je met het verwerken van hetgeen waardoor deze patronen zijn ontstaan.

Samen kom je verder

Wanneer je een praktijk hebt waar je aan het werkt bent als Lichtwerker, Healer of Medium is Tiffany Stone een goede combinatie met Apofylliet en Celestien.

Dit trio brengen je in contact met Engelen en Gidsen waardoor je je klanten nog beter kunt ondersteunen.

Invloed van Tiffany Stone op het Hartchakra

Tiffany Stone past bij het Voorhoofdschakra en het Kruinchakra. Het Voorhoofdchakra (derde oog) geeft toegang tot jouw innerlijke wijsheid en stelt je in verbinding met je onderbuik gevoel. Waardoor je meer vertrouwt en luistert naar je intuïtie. Je kunt leven naar je doelen en neemt verantwoordelijkheid voor situaties die op je pad komen. Is je Voorhoofdchakra gesloten dan ervaar je meer stress en heb je een gesloten houding. Je kunt moeilijk reflecteren op je zelf en zoekt vaak de schuld bij de ander.

Een open Kruinchakra zorgt ervoor dat je je onderdeel voelt van een groter geheel en je hebt vertrouwen in het Universum. Het Kruinchakra verbind jou met het grotere geheel. Wanneer je Kruinchakra gesloten is kun je je ongeliefd voelen en het gevoel hebben dat de wereld tegen je is.

Leuke weetjes

- Omdat Tiffany Stone Beril bevat wat giftig is zou ik het niet aanraden om deze als sieraad te dragen. Wanneer je de steen bij je draagt zorg ervoor dat je deze niet direct op de huid draagt.

- Geschikt voor: Volwassenen

- Hoofdchakra: Voorhoofdchakra en Kruinchakra

- Tiffany Stone bevat Beril en Beril is giftig. Gebruik daarom altijd de gepolijste Tiffany Stone en niet de ruwe variant.