Sodaliet

€ 17,50

Op voorraad

Sodaliet

Op deze pagina vind je meer over de herkomst, werking en de invloed van Sodaliet op het Keelchakra.

Herkomst

Sodaliet bestaat uit natrium, aluminium, silicaat en is een chloorhoudend mineraal. Ze is donker blauw van kleur met witte calciet en heeft een wat vettige glans. Ze kan ook kleurloos zijn, wit, geel of groenachtig.

Sodaliet wordt gevonden op Groenland, Bolivia en Brazilië

De werking van Sodaliet

Heb je moeite met het accepteren van wie je bent en heb je geen vertrouwen in jezelf? Sodaliet kan je helpen dit zelfvertrouwen te versterken en ook te accepteren wie je bent maar ook om trouw te blijven aan jezelf. Sodaliet is ook de steen voor troost wanneer je rouwt om een dierbare. Ze geeft je de kracht en hoop om door te gaan. Ze helpt je kalmeren in periodes van onrust en stress. Ze ondersteunt je ook bij het beter uiten van jezelf, waardoor contacten kunnen verbeteren in positieve zin.

Samen kom je verder

Bij een periode van rouw en verdriet kunnen Sodaliet, Amazoniet en Rozenkwarts je goed helpen. Sodaliet is de steen van troost en om de kracht en hoop weer te vinden om door te gaan. Amazoniet kalmeert je in periodes van verdriet en rouw. Rozenkwarts zorgt voor zelfliefde en lief zijn voor jezelf en goed voor jezelf zorgen in tijden van verdriet en verlies.

Invloed van Sodaliet op het Keelchakra

Sodaliet past bij het Keelchakra. Een open Keelchakra stelt je in staat om je goed te kunnen uitspreken maar ook te leven naar je eigen waarheid. Communicatie gaat je gemakkelijk af. Heb je een gesloten Keelchakra dan vind je het moeilijk om jezelf uit te spreken en je bent beïnvloedbaar voor de meningen van anderen.

Leuke weetjes

- Je kunt Sodaliet bij je dragen in vorm van een armband, hanger aan een ketting, ring of door een trommelsteen of handsteen bij je te dragen.

- Geschikt voor: Volwassenen

- Hoofdchakra: Keelchakra

- Sodoliet is niet giftig en kan tegen water maar niet tegen fel UV-licht