Serafiniet

Serafiniet

Op deze pagina vind je meer over de herkomst, werking en de invloed van Serafiniet op het Hartchakra.

Herkomst

Serafiniet kan grijs tot donkergroen van kleur zijn. Ze heeft een zilverachtige glans. Ze is een Clinochloor variant. Serafiniet is een zeldzaam gesteente.

De werking van Serafiniet

Serafiniet is een hele krachtige steen die je helpt om te helen. Ze brengt ook je Chakra's in balans waardoor je meer levensenergie krijgt en je innerlijke drijfveer weer gaat stromen. Ze helpt je ook weer liefde te voelen voor jezelf en voor anderen.

Ook geeft ze je hoop in tijden wanneer het uitzichtloos lijkt. Ze laat je blijven geloven dat je de situatie aan kan. Ze is ook een troostende steen in moeilijke tijden.

Ze helpt ook om de issues uit je vorige leven op te lossen. Wanneer je niet goed weet wat je doel is in dit leven doordat je gedachten en patronen de vast zitten dan helpt ze je om je vastgeroeste patronen en gedachten te doorbreken en je doel in het leven te vinden. Maar ook om actie te ondernemen op hetgeen jij te doen hebt in dit leven.

Samen kom je verder

Serafiniet kan goed samengaan met Sodaliet. Sodaliet geeft je meer zelfvertrouwen en Serafiniet helpt je om weer liefde voor jezelf te gaan voelen.

Serafiniet helpt je vastgeroeste patronen en gedachten te doorbreken en Sodaliet helpt je om op je intuïtie te vertrouwen. Beide geven troost in moeilijke tijden.

Invloed van Serafiniet op het Hartchakra

Serafiniet past bij het Hartchakra. Met een open Hartchakra ben je vrolijk, is er de liefde voor jezelf en kun je pure verbindingen met oprechte aandacht aangaan met anderen. Een open Hartchakra is uiteindelijk de basis van alles. Wanneer je Hartchakra gesloten is ervaar je vaak meer boosheid en jaloezie naar anderen toe en vind je het moeilijk om van jezelf te houden.

Leuke weetjes

- Je kunt Serafiniet bij je dragen in vorm van een armband, hanger aan een ketting, ring of door een trommelsteen of handsteen bij je te dragen.

- Geschikt voor: Volwassenen

- Hoofdchakra: Hartchakra

- Serafiniet is niet giftig en kan niet tegen water.