Robijn

€ 37,50

Op voorraad

Robijn

Op deze pagina vind je meer over de herkomst, werking en de invloed van Robijn op het Sacraalchakra.

Herkomst

Robijn is een rode edelsteen en is een variant van het mineraal Korund. Het mineraal is zeshoekig en heeft cilindervormige kristallen. De kleur rood wordt gevormd door het chroom dat in het mineraal zit. Robijn wordt ook wel vaak met Fuchsiet gevonden.

Robijn is de zeldzaamste en één van de duurste edelstenen en is nog zeldzamer dan diamant.

Ze wordt gevonden in Afrika, Azië, Australië, Thailand en Sri Lanka.

De werking van Robijn

Robijn is een goede steen voor mensen die verlegen, schuw en bang in het leven staan. Ze zorgt voor zelfvertrouwen, ze geeft je de kracht die je nodig hebt om uit je schulp te kruipen en het respect voor jezelf wordt vergroot. Ze maakt je ook actiever en vrolijker en daarnaast laat ze je enthousiaster door het leven gaan doordat ze helpt tegen vermoeidheid.

Samen kom je verder

Fuchsiet wordt ook wel vaker gevonden samen met Robijn. Dit is niet voor niets want zij versterken elkaars eigenschappen. Waar Fuchsiet je weer laat luisteren naar je gevoel en naar je intuïtie en je eigenwaarde weer laat groeien zal Robijn je kracht geven en moed en trekt ze succes en voorspoed aan.

Invloed van Robijn op het Saraalchakra

Robijn past bij het Sacraalchakra. Wanneer je een open Sacraalchakra hebt dan heb je genoeg levensenergie en passie. Daarnaast ben je creatief en voel je je vrij en heb je geen moeite om jezelf op de eerste plek te zetten. Wanneer je een gesloten Sacraalchakra hebt dan vind je het moeilijk om doelen te stellen en ook weet je niet goed wat je wilt in het leven. Je bent onzeker en je kunt seksuele problemen ervaren.

Leuke weetjes

- Je kunt Robijn bij je dragen in vorm van een armband, hanger aan een ketting, ring of door een trommelsteen of handsteen bij je te dragen.

- Geschikt voor: Volwassenen

- Hoofdchakra: Sacraalchakra

- Robijn is niet giftig en kan tegen water.