Rhodoniet

€ 4,95

Op voorraad

Rhodoniet

Op deze pagina vind je meer over de herkomst, werking en de invloed van Rhodoniet op het Hartchakra.

Herkomst

Rhodoniet bestaat uit ijzer, mangaan, magnesium, silicaat en calcium en behoort tot de inosilicaten. Ze is vaak roze tot rood van kleur met zwarte dendriet.

Ze wordt gevonden in Duitsland, Spanje, Zweden, Mexico en Brazilië.

De werking van Rhodoniet

Wanneer je een 'rampendenker' bent en hierdoor angsten en paniek voelt helpt Rhodoniet je rustig te maken en te kalmeren. Ze laat je weer vertrouwen te hebben in het leven. Alles mag komen zoals het komt en je krijgt vertrouwen dat je dit aankan. Ook helpt ze je ondersteunen bij het oplossen van je emotionele wonden omdat ze op een milde manier blokkades verwijderd.

Rhodoniet is fijn om in huis te plaatsen waar ruzie aan de orde van de dag is. Ze zorgt voor ontspanning en is kalmerend. Daarnaast ondersteunt ze bij het bevorderen van wederzijdse liefdevolle gezonde relaties

Voor kinderen is het ook een liefdevolle en beschermende steen. Wanneer kinderen nachtangsten hebben kan het fijn zijn als ze Rhodoniet naast hun bed hebben liggen.

Samen kom je verder

Rhodoniet kan goed samengaan met Zwarte Toermalijn. Wanneer je veel angsten en paniek voelt kan Rhodoniet je kalmeren echter zorgt Zwarte Toermalijn ervoor dat je uit je hoofd gaat en weer beter aard. Doordat je beter geaard bent kun je emotionele pijn beter handelen en aangaan.

Invloed van Rhodoniet op het Hartchakra

Rhodoniet past bij het Hartchakra. Met een open Hartchakra ben je vrolijk, is er de liefde voor jezelf en kun je pure verbindingen met oprechte aandacht aangaan met anderen. Een open Hartchakra is uiteindelijk de basis van alles. Wanneer je Hartchakra gesloten is ervaar je vaak meer boosheid en jaloezie naar anderen toe en vind je het moeilijk om van jezelf te houden.

Leuke weetjes

- Je kunt Rhodoniet bij je dragen in vorm van een armband, hanger aan een ketting, ring of door een trommelsteen of handsteen bij je te dragen.

- Geschikt voor: Volwassenen en Kinderen alleen op nachtkastje

- Hoofdchakra: Hartchakra

- Rhodoniet is niet giftig en kan niet tegen water.