Pyriet

€ 37,00

Op voorraad

Pyriet

Op deze pagina vind je meer over de herkomst, werking en de invloed van Pyriet op het Wortelchakra.

Herkomst

Pyriet is een ijzererts en zwavelerts. Het groeit in de vorm van kubussen. Pyriet wordt ook wel 'fool’s gold' genoemd, omdat het op goud lijkt en vroeger werd het aangezien voor goud door goudzoekers.

Pyriet wordt gevonden op het eiland Elba, de Verenigde Staten en Peru.

De werking van Pyriet

Pyriet zal negatieve energie blokkeren, ze is een aardende steen die je met beide benen op de grond zet. Pyriet helpt je ook om minder vermoeid te raken, het is niet voor niets een ijzerhoudend mineraal.

Pyriet zorgt voor meer zelfvertrouwen en zal je helpen door extra kracht te geven aan je manifestatie.

Pyriet is ook een steen die je meer inzicht geeft in jezelf, met antwoorden op vragen als; waarom ben ik gestresst en waarom heb ik spanningen. Ze maakt je ook krachtiger om deze patronen te doorbreken.

Pyriet bevat zwavel pas daarom op dat je deze niet direct op de huid draagt.

Samen kom je verder

Pyriet en Tijgeroog gaan goed samen. Zowel Tijgeroog als Pyriet zorgen voor meer zelfvertrouwen. Beide mineralen geven inzicht in jezelf en geven overzicht. Beide ondersteunen je om je doelen te bereiken door patronen te doen doorbreken, je wilskracht te vergroten en je intenties te zetten om je doelen te doen helpen slagen.

Invloed van Pyriet op het Wortelchakra

Pyriet past bij het Wortelchakra. Een open Wortelchakra staat voor stabiel en evenwichtig op deze aarde staan en je veilig voelen. Je bent in verbinding met je lichaam en je voelt je daardoor geaard/gegrond. Je kunt dingen beter nemen zoals ze zijn en zoals ze komen en hierdoor stel je je minder afhankelijk op. Wanneer je Wortelchakra niet in evenwicht is en gesloten is dan ben je niet goed gegrond/ geaard. Ook heb je moeite om op deze aarde je plek te vinden. Je kunt ook veel stress ervaren en te veel in je hoofd zitten (piekeren/in rampen denken) doordat je Kruinchakra overactief aanwezig is. Door aandacht te besteden aan je Wortelchakra kom je meer in evenwicht en voel je je stabiel en is er meer evenwicht tussen het Kruinchakra en het Wortelchakra.

Leuke weetjes

- Je kunt Pyriet bij je dragen in vorm van een trommelsteen of handsteen bij je te dragen maar niet direct op de huid omdat Pyriet zwavel bevat. Je kunt Pyriet ook in je woonkamer neerleggen.

- Geschikt voor: Volwassenen

- Hoofdchakra: Wortelchakra en Zonnevlechtchakra

- Pyriet bevat zwavel en kan niet tegen water. Pas ook op met UV licht.