Lodoliet

Lodoliet

Op deze pagina vind je meer over de herkomst, werking en de invloed van Lodoliet op het Kruinchakra.

Herkomst

Lodoliet is een kwarts met prachtige insluitingen van onder andere Chloriet, Rutiel en Hematiet.

Ze wordt gevonden in Braziliƫ.

De werking van Lodoliet

Bezit je spirituele gaven en wil je hier meer uit halen? Dan is Lodoliet de perfecte steen hiervoor. Ze bevat een hele hoge vibratie dus een zeer krachtig mineraal. Ze opent je derde oog chakra zodat je spirituele boodschappen van gidsen en engelen kunt ontvangen. Ze helpt je het grotere geheel te zien waardoor je ook situaties kunt doorzien.

Lodoliet helpt je om je verder te manifesteren met de dromen en wensen die je hebt voor de toekomst. Ook heeft ze een helende werking als het gaat over emotionele wonden die geheeld mogen worden. Ze kan je hierbij helpen op een liefdevolle manier.

Daarnaast zorgt het Kwarts van de Lodoliet ervoor dat de werking wordt versterkt.

Samen kom je verder

Wanneer je emotionele wonden hebt die geheeld mogen worden zou ik Lodoliet samen met Zwarte Toermalijn dragen. Zwarte Toermalijn zorgt ervoor dat je wel met beide benen op de grond blijft staan, en niet gaat piekeren. Ze zorgt voor balans. Ook kan je op dat moment kwetsbaar zijn voor negatieve energie. Zwarte Toermijn beschermt je en ze stimuleert je groei en dat je weer mag gaan bloeien.

Invloed van Lodoliet op het Kruinchakra

Lodoliet is een Bergkristal met insluitingen en behoort tot het Kruinchakra. Een open Kruinchakra zorgt ervoor dat je je onderdeel voelt van een groter geheel en je hebt vertrouwen in het Universum. Het Kruinchakra verbind jou met het grotere geheel. Wanneer je Kruinchakra gesloten is kun je je ongeliefd voelen en het gevoel hebben dat de wereld tegen je is.

Leuke weetjes

- Je kunt Lodoliet bij je dragen in vorm van een armband, hanger aan een ketting of door een trommelsteen of handsteen bij je te dragen.

- Geschikt voor: Volwassenen

- Hoofdchakra: Kruinchakra

- Lodoliet is niet giftig. Gezien de diverse insluitingen in het kwarts zou ik Lodoliet niet met water in aanraking laten komen.