Lepidoliet

Lepidoliet

Op deze pagina vind je meer over de herkomst, werking en de invloed van Lepidoliet op het Voorhoofdchakra.

Herkomst

Lepidoliet bestaat uit kalium, lithium, aluminium, fluor en fylosilicaat en heeft een paars/zilveren flash. Ze kan grijs, paars, lila, geel of wit van kleur zijn.

Ze wordt gevonden in Brazilië, Madagascar, Rusland, Zweden, Verenigde Staten en Canada

De werking van Lepidoliet

Lepidoliet bevat lithium, doordat er lithium aanwezig is in de Lepidoliet zorgt ze ervoor dat stress wordt vermindert. Ze helpt tegen stemmingswisselingen. Ze helpt je om je eigen grenzen te bewaken zonder die van de ander uit het oog te verliezen. Ze kan er ook voor zorgen dat je trouw blijft aan je eigen ideeën en gedachten en je niet laat leiden door andere mensen die weer andere ideeën en meningen hebben.

Lepidoliet zorgt voor een vrije en flexibele geest waardoor je creatiever wordt en meer ideeën krijgt. Ook kun je situaties, problemen of vraagstukken beter analyseren door haar bij je te dragen.

Samen kom je verder

Lepidoliet en Howliet zijn een fijne combinatie. Beide mineralen helpen je te ontspannen bij stress en verminderen stemmingswisselingen.

Lepidoliet en Zwarte Toermalijn samen zijn fijn doordat Zwarte Toermalijn je beter laat aarden. Bij het beter aarden ga je minder in je hoofd zitten, waardoor je ook meer tot rust komt. Lepidoliet zal stress doen verminderen waardoor je ook tot rust komt.

Invloed van Lepidoliet op het Voorhoofdchakra

Lepidoliet past goed bij het Voorhoofdchakra (derde oog). Het Voorhoofdchakra geeft toegang tot jouw innerlijke wijsheid en stelt je in verbinding met je onderbuik gevoel. Waardoor je meer vertrouwt en luistert naar je intuïtie. Je kunt leven naar je doelen en neemt verantwoordelijkheid voor situaties die op je pad komen. Is je Voorhoofdchakra gesloten dan ervaar je meer stress en heb je een gesloten houding. Je kunt moeilijk reflecteren op je zelf en zoekt vaak de schuld bij de ander.

Leuke weetjes

- Je kunt Lepidoliet bij je dragen in vorm van een armband, hanger aan een ketting, ring of door een trommelsteen of handsteen bij je te dragen.

- Geschikt voor: Volwassenen

- Hoofdchakra: Voorhoofdchakra

- Lepidoliet is niet giftig en kan niet tegen water.