Lapis Lazuli

€ 4,50

Op voorraad

Lapis Lazuli

Op deze pagina vind je meer over de herkomst, werking en de invloed van Lapis Lazuli op het Keelchakra.

Herkomst

Lapis Lazuli heeft een azuurblauwe kleur en wordt gevonden in Afghanistan. Ze bestaat uit Lazuriet wat gevormd is door Natrium, Calcium, Aluminium en Silicaat. Ook bevat ze Calciet, Sodaliet en Pyriet. Er kunnen ook andere mineralen in zitten. Lapis Lazuli is een kwetsbaar gesteente waar snel beschadigingen op kunnen ontstaan.

Lapis Lazuli bevat zwavel en het is daarom verstandig om het niet met water in aanraking te laten komen.

De Sodaliet en Pyriet in de Lapis Lazuli hebben ook hun eigen energetische werking in de Lapis Lazuli. De werkingen kun je vinden onder Pyriet en Sodaliet.

De werking van Lapis Lazuli

Lapis Lazuli kan je inzichten geven wanneer dingen onoverzichtelijk voor je zijn en ze leert je deze ook uit te spreken. Wanneer je teveel rekening houdt met andere mensen kan ze je helpen om meer op jezelf te gaan richten en om naar jouw authentieke ik te gaan leven en trouw te zijn aan jezelf. Ook is ze de steen om vriendschappen aan te gaan en te onderhouden zonder jezelf hierin te verliezen.

Samen kom je verder

Zowel Lapis Lazuli als Rozenkwarts en Aventurijn bevorderen een gelijkwaardige en wederkerige vriendschap en zullen de relatie versterken. Rozenkwarts bevorderd de liefde voor jezelf en voor anderen, Aventurijn stimuleert loyaliteit en openheid en brengt geluk in liefde en vriendschap. Lapis Lazuli laat je vriendschappen aangaan en onderhouden zonder jezelf te verliezen.

Invloed van Lapis Lazuli op het Keelchakra

Lapis Lazuli past bij het Keelchakra. Een open Keelchakra stelt je in staat om je goed te kunnen uitspreken maar ook te leven naar je eigen waarheid. Communicatie gaat je gemakkelijk af. Heb je een gesloten Keelchakra dan vind je het moeilijk om jezelf uit te spreken en je bent beïnvloedbaar voor de meningen van anderen.

Leuke weetjes

- Je kunt Lapis Lazuli bij je dragen in vorm van een armband, hanger aan een ketting of door een trommelsteen of handsteen bij je te dragen.

- Geschikt voor: Volwassenen

- Hoofdchakra: Keelchakra

- Lapis Lazuli is niet giftig. Ze bevat zwavel en het is daarom verstandig om het niet met water in aanraking te laten komen.