Kunziet

€ 5,75

Op voorraad

Kunziet

Op deze pagina vind je meer over de herkomst, werking en de invloed van Kunziet op het Hartchakra.

Herkomst

De kleurloze variant wordt tifaan genoemt en de groene variant Hiddeniet. Het bestaat uit lithium, aluminium en silicaat en het mineraal heet over het algemeen Spodumeen en de verschijningsvormen hebben allemaal een eigen naam zoals Kunziet die de roze tot paarse kleur heeft.

Kunziet wordt gevonden in Brazilië en Californië

De werking van Kunziet

Kunziet helpt je te ondersteunen bij faalangst. Wanneer je aanleg hebt voor helder voelen, denken, zien, weten of horen dan zal dit worden versterkt.

Wanneer je perfectionistisch bent helpt Kunziet je inzien dat je wat zachter voor jezelf mag zijn en ze maakt je wat flexibeler.

Ze helpt je weer liefde te kunnen voelen en helpt blokkades te laten verdwijnen waardoor je weer vanuit kracht je gevoelens kan uiten en je kwetsbaar kan opstellen.

Samen kom je verder

Kunziet en Citrien is een hele fijne combinatie omdat ze beide helpen bij faalangst. Citrien helpt ook om zelfdestructief gedrag tegen te gaan waar Kunziet helpt om wat liever en zachter voor jezelf te zijn. Een hele fijne zachte combinatie samen.

Invloed van Kunziet op het Hartchakra

Kunziet past bij het Hartchakra. Met een open Hartchakra ben je vrolijk, is er de liefde voor jezelf en kun je pure verbindingen met oprechte aandacht aangaan met anderen. Een open Hartchakra is uiteindelijk de basis van alles. Wanneer je Hartchakra gesloten is ervaar je vaak meer boosheid en jaloezie naar anderen toe en vind je het moeilijk om van jezelf te houden.

Leuke weetjes

- Je kunt Kunziet bij je dragen in vorm van een armband, hanger aan een ketting of door een trommelsteen of handsteen bij je te dragen.

- Geschikt voor: Volwassenen

- Hoofdchakra: Hartchakra

- Kunziet is niet giftig, ze kan niet goed tegen de UV licht en tegen water.