Heulandiet

Heulandiet

Op deze pagina vind je meer over de herkomst, werking en de invloed van Heulandiet op het Hartchakra.

Herkomst

Heulandiet is een mineraal dat bestaat uit Calcium, Barium, Strontium en Kalium en is een Zeoliet.

De kleuren kunnen wit, lichtbruin, lichtgrijs, of lichtroze/rood zijn. Heulandiet wordt gevonden in vulkanisch gesteente, Pegmatieten of in afzettingen in de diepte van de zee.

De werking van Heulandiet

Ben je iemand die snel kan oordelen over anderen? Dan helpt Heulandiet jou om je hart meer te openen, zodat je minder gaat oordelen maar ook leert dat niet alles zwart-wit is of goed of fout. Je leert dat er nuance in het leven is en dat iedereen zijn eigen waarheid heeft. Doordat je hart meer open staat kun je hier beter naar luisteren waardoor je meer in verbinding bent met anderen en oprechte aandacht kan hebben voor anderen.

Samen kom je verder

Heulandiet wordt vaak samen gevonden met Apofylliet. Deze twee mineralen gaan dan ook goed samen. Waar Heulandiet je helpt om nuance in je leven aan te brengen en je open te stellen om meer te leren luisteren en oprechte aandacht te hebben zal Apofylliet je helpen om te leren vertrouwen op je intuitie. Waar Heulandiet je ondersteunt bij het minder oordelend te zijn zal Apofylliet je helpen om aangeleerde destructieve denkpatronen te doorbreken. Waardoor oprechte aandacht en verbinding met anderen mag gaan groeien.

Invloed van Heulandiet op het Hartchakra

Heulandiet past bij het Hartchakra. Met een open Hartchakra ben je vrolijk, is er de liefde voor jezelf en kun je pure verbindingen met oprechte aandacht aangaan met anderen. Een open Hartchakra is uiteindelijk de basis van alles. Wanneer je Hartchakra gesloten is ervaar je vaak meer boosheid en jaloezie naar anderen toe en vind je het moeilijk om van jezelf te houden.

Leuke weetjes

- Je kunt Heulandiet als ruwe mineraal mooi neerzetten in de woning of slaapkamer of dragen als hanger aan een ketting.

- Geschikt voor: Volwassenen

- Hoofdchakra: Hartchakra

- Heulandiet is niet giftig. Ze kan niet tegen water.