Hemimorfiet

€ 65,00

Op voorraad

Hemimorfiet

Op deze pagina vind je meer over de herkomst, werking en de invloed van Hemimorfiet op het Keelchakra.

Herkomst

Hemimorfiet is een gehydrateerde Zink Silicaat en kan blauw, groen of wit van kleur zijn. Ze wordt gevonden in Polen en de Verenigde Staten.

De werking van Hemimorfiet

Wanneer je wil groeien als persoon of in spirituele zin dan kan Hemimorfiet je hierbij helpen. Kun je wel wat innerlijke kracht gebruiken? Dan ondersteunt Hemimorfiet om die krachten in jezelf weer te vinden.

Heb je moeite om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven en leg je vaak de problemen die zich voor doen buiten jezelf? Dan helpt ze je om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven en ondersteunt je ook om je innerlijke kracht weer in jezelf te vinden. Hiermee groei je op persoonlijk vlak en spiritueel vlak en mag je gaan geloven in je eigen ik en je krachten en kun je die verantwoordelijkheid weer dragen.

Samen kom je verder

Blauwe Onyx en Hemimorfiet gaan goed samen. Blauwe Onyx helpt je om je eigen weg te vinden hiervoor heb je je innerlijke kracht nodig waarbij Hemimorfiet je helpt om deze weer te vinden in jezelf.

Prehniet kan ook goed samen gaan met Hemimorfiet. Met beide durf je te kijken naar je eigen leven en ze geven inzicht in patronen die niet helpend zijn waardoor je vanuit daar weer kan groeien. Prehniet ondersteunt je om je zelfliefde weer te vinden en Hemmimorfiet ondersteunt je om je innerlijke kracht weer terug te vinden.

Invloed van Hemimorfiet op het Keelchakra

Hemimorfiet past bij het Keelchakra. Een open Keelchakra stelt je in staat om je goed te kunnen uitspreken maar ook te leven naar je eigen waarheid. Communicatie gaat je gemakkelijk af. Heb je een gesloten Keelchakra dan vind je het moeilijk om jezelf uit te spreken en je bent beïnvloedbaar voor de meningen van anderen.

Leuke weetjes

- Je kunt Hemiforfiet bij je dragen in vorm van een armband, hanger aan een ketting, ring of door een trommelsteen of handsteen bij je te dragen.

- Geschikt voor: Volwassenen

- Hoofdchakra: Keelchakra

- Hemiforfiet is niet giftig en kan niet tegen water.