Hematiet kwarts

Hematiet in kwarts

Op deze pagina vind je meer over de herkomst, werking en de invloed van Hematiet in kwarts op het Sacraalchakra.

Herkomst

Hematiet kwarts bestaat uit heldere kwarts met Hematiet erin. Ze ontstaat door een ijzerhoudend mineraal dat rood kleurt. Ze wordt ook wel Pink Fire genoemd. Kwarts heeft een versterkende werking op de Hematiet.

De werking van Hematiet in kwarts

Hematiet kwarts helpt je bij het gronden/aarden. Hierdoor kan ze meer stabiliteit brengen, waardoor je bijvoorbeeld ook meer kalmte ervaart bij stress. Ze helpt je om je innerlijke kracht weer terug te vinden zodat je levensenergie en passie weer mogen gaan vloeien.

Ze ondersteunt om helder na te denken, beter te kunnen concentreren. Ze geeft je ook moed en wilskracht met zelfvertrouwen en ze laat je eigenwaarde groeien.

Samen kom je verder

Hematiet in kwarts gaat goed samen met Carneool. Carneool geeft energie en maakt je vrolijk. Ze geeft je kracht en power en laat je stappen ondernemen. Hematiet in kwarts zorgt er voor dat je helder blijft nadenken en je blijft concentreren. En voorziet je van moed en wilskracht om ervoor te gaan en ondersteunt je weer je innerlijke kracht terug te vinden. Beiden zorgen ervoor dat je levensenergie en passie weer tot uiting mogen komen.

Invloed van Hematiet in kwarts op het Sacraalchakra

Hematiet in kwarts past bij het Sacraalchakra. Wanneer je een open Sacraalchakra hebt dan heb je genoeg levensenergie en passie. Daarnaast ben je creatief en voel je je vrij en heb je geen moeite om jezelf op de eerste plek te zetten. Wanneer je een gesloten Sacraalchakra hebt dan vind je het moeilijk om doelen te stellen en ook weet je niet goed wat je wilt in het leven. Je bent onzeker en je kunt seksuele problemen ervaren.

Leuke weetjes

- Je kunt Hematiet in kwarts bij je dragen in vorm van een armband, hanger aan een ketting of door een trommelsteen of handsteen bij je te dragen.

- Geschikt voor: Volwassenen

- Hoofdchakra: Sacraalchakra

- Hematiet in kwarts is niet giftig