Golden Healer (Limonietkwarts)

Limoniet kwarts (Golden Healer)

Op deze pagina vind je meer over de herkomst, werking en de invloed van Limoniet kwarts op het Zonnevlechtchakra.

Herkomst

Golden Healer of wel Limoniet kwarts is een kwarts variant die Limoniet bevat. Het mineraal kan helder maar ook goudgeel van kleur zijn. Ook wordt Limoniet kwarts af en toe samen met Rookkwarts gevonden. Hoe meer Limoniet in de kwarts te vinden is hoe donkerder de kleur is.

Ze wordt gevonden in Madagaskar en Brazilië.

De werking van Limoniet kwarts

Heb je vaak negatieve gedachten en ideeën dan kan Limoniet kwarts je helpen om deze meer los te laten, zodat er meer ruimte en rust in je hoofd ontstaat voor nieuwe goede en positieve inzichten. Ze zorgt ervoor dat je leert luisteren naar jezelf, naar dat wat jij nodig hebt zowel op emotioneel gebied als op fysiek gebied. Ook wanneer je op emotioneel vlak uitgeput bent en stress ervaart kan ze de energie weer laten stromen, waardoor innerlijke rust ontstaat zodat je de situatie beter kan leren accepteren en vertrouwen krijgt in de toekomst.

Samen kom je verder

Limoniet kwarts kan goed samen gaan met Pietersiet. Pietersiet is echt een storm steen. Wanneer het ‘stormt’ in je leven blijf jij het oog in de orkaan. Je overziet het, je blijft kalm en stil. Limoniet kwarts helpt je bij het loslaten van zaken zodat er meer ruimte en rust komt voor positieve gedachten en inzichten. Ze leert je ook luisteren naar jezelf, naar wat jij nodig hebt.

Invloed van Limoniet kwarts op het Zonnevlechtchakra

Limoniet kwarts past bij de Zonnevlechtchakra. Wanneer je een open Zonnevlechtchakra hebt dan ben je bewust van jezelf en je omgeving. Je kent geen onzekerheden en je hebt een krachtig voorkomen. Je kent geen faalangst. Wanneer je Zonnevlechtchakra gesloten is kan je faalangst en onzekerheid ervaren. Je kan veel angsten hebben en hebt vaak goedkeuring van anderen nodig.

Leuke weetjes

- Je kunt Limonietkwarts bij je dragen in vorm van een hanger aan een ketting of door een trommelsteen of handsteen bij je te dragen maar ook in huis te leggen.

- Geschikt voor: Volwassenen

- Hoofdchakra: Zonnevlechtchakra

- Limonietkwarts is niet giftig