Durmortieriet

€ 24,50

Op voorraad

Dumortieriet

Op deze pagina vind je meer over de herkomst, werking en de invloed van Dumortieriet op het Keelchakra.

Herkomst

Dumortieriet bestaat uit Aluminium, Boor en Nesosilicaat. Ze kan blauw, bruin, violet, roze en groenblauw van kleur zijn. Ze wordt gevonden in Pegmatieten en Pneumatolische en Metamorfe gesteenten. Het is een vrij zeldzame steen.

Ze wordt gevonden in de Verenigde Staten, Kazachstan, Frankrijk, Polen en Schotland.

De werking van Dumortieriet

Dumortieriet kan van goede steun zijn wanneer je verslavingen wil doorbreken. Ze laat je patronen herkennen en helpt deze te doorbreken.

Doordat ze overzicht, oog voor detail en doorzettingsvermogen geeft zul je snel tot oplossingen komen of juist nieuwe oplossingen bedenken. Ook helpt ze je controle te krijgen op een situatie die stressvol is. Denk hierbij aan een scheiding of ontslag op het werk.

Ze maakt je ook geduldiger bij een gehaast of stressvol leven. Wanneer je hoge verwachtingen van jezelf en anderen hebt zal ze je wat rust geven. Ze versterkt zelfvertrouwen en zelfliefde en laat je positief in het leven staan.

Ze heeft een ontspannende werking Ze kan stress, blokkerende en belastende componenten uit je aura doen verdwijnen.

Samen kom je verder

Dumortieriet kan goed samen gaan met Rookkwarts wanneer je van een verslaving of slechte gewoonte af wil komen. Rookwarts bied veerkracht bij stressvoller gebeurtenissen en Dumortiriet helpt je de situatie onder controle te krijgen wanneer de situatie het stressvol wordt. Beide geven je rust en helpen je te ontspannen.

Invloed van Dumortieriet op het Keelchakra

Dumortieriet past bij het Keelchakra. Een open Keelchakra stelt je in staat om je goed te kunnen uitspreken maar ook te leven naar je eigen waarheid. Communicatie gaat je gemakkelijk af. Heb je een gesloten Keelchakra dan vind je het moeilijk om jezelf uit te spreken en je bent beïnvloedbaar voor de meningen van anderen.

Leuke weetjes

- Je kunt Dumortieriet bij je dragen in vorm van een armband, hanger aan een ketting of door een trommelsteen of handsteen bij je te dragen.

- Geschikt voor: Volwassenen

- Hoofdchakra: Keelchakra

- Dumortieriet is niet giftig en kan tegen water