Aquamarijn

Aquamarijn

Op deze pagina vind je meer over de herkomst, werking en de invloed van Aquamarijn op het Keelchakra.

Herkomst

Aquamarijn is een berylliumhoudende mineraal en komt voor in pegmatieten. Ze wordt gevonden in Braziliƫ, Madagaskar, Mexico, Pakistan, India, Verenigde Staten, Afghanistan en Nigeria.

De werking van Aquamarijn

Blokkeer je vaak wanneer je je niet goed kan uitspreken, dan kan Aquamarijn je helpen bij het toch kunnen uitspreken van je emoties. Het is een troostende steen wanneer je te maken hebt met verdriet. Ze kan je helderziendheid bevorderen.

Aquamarijn laat je echt weer thuis voelen wanneer je het gevoel hebt dat je nog niet je plekje hebt gevonden in deze maatschappij en in deze wereld. Heb je moeite om structuur aan te brengen in je leven of op je werk dan ondersteunt ze door zelf op zoek te gaan naar het vinden van oplossingen op een creatieve manier. Ze leert je ook om in het moment te leven.

Samen kom je verder

Wanneer je bijvoorbeeld moet spreken in het openbaar voor je werk dan is Aquamarijn en Blauwe Chalcedoon een goede combinatie. Beide geven ze ondersteuning om je goed uit te spreken.

Daarnaast zijn Girasol en Aquamarijn ook een fijne combinatie. Beide laten je in het moment leven, in het hier en nu. Daarnaast verbindt Girsol het Keelchakra met het Kruinchakra. Girasol verbetert je communicatie en Aquamarijn heft de blokkade op om je uit te spreken.

Invloed van Aquamarijn op het Keelchakra

Aquamarijn past bij het Keelchakra. Een open Keelchakra stelt je in staat om je goed te kunnen uitspreken maar ook te leven naar je eigen waarheid. Communicatie gaat je gemakkelijk af. Heb je een gesloten Keelchakra dan vind je het moeilijk om jezelf uit te spreken en je bent beĆÆnvloedbaar voor de meningen van anderen.

Leuke weetjes

- Je kunt Aquamarijn bij je dragen in vorm van een armband, hanger aan een ketting of door een trommelsteen of handsteen bij je te dragen.

- Geschikt voor: Volwassenen

- Hoofdchakra: Keelchakra

- Aquamarijn is niet giftig en kan niet tegen UV licht