Apofylliet

Apofylliet

Op deze pagina vind je meer over de herkomst, werking en de invloed van Apofylliet op de Kruinchakra.

Herkomst

Apofylliet kan wit, roze, geel en groen van kleur zijn. Apofylliet bestaat uit fluor, kalium, calcium en silicaat.

Ze wordt gevonden in holtes van vulkanisch gesteente maar ook in Pegmatiet en in Ertsaderen. Apofylliet wordt gevonden in India.

De werking van Apofylliet

Apofylliet heeft een zuiverende werking en heeft een hoge trilling. De perfecte steen voor Healers en Lichtwerkers om in hun praktijk te plaatsen. Ze brengt je in contact met Engelen en Gidsen.

Kun je wat meer balans gebruiken in je leven, dan kan Apofylliet je hierbij ondersteunen. Ze kan je helpen om jezelf te leren accepteren voor wie je bent met alle leuke en minder leuke kanten van jezelf. Heb je de neiging om emoties te onderdrukken dan kan ze je ondersteunen deze te uiten. Door dit te kunnen uitspreken zullen ook je angsten en de stress die daarbij komen kijken verminderen. Ze helpt je op deze manier om aangeleerde destructieve denkpatronen te doorbreken.

Samen kom je verder

Apofylliet wordt vaak samen gevonden met Stilbiet. Deze twee mineralen kunnen dan ook heel goed samen. Waar Apofylliet balans brengt in je leven en jezelf laat accepteren zal Stilbiet je juist ondersteunen om dingen los te laten en meer op je intuïtie te laten vertrouwen. Beide mineralen ondersteunen je bij het contact met Engelen en Gidsen.

Invloed van Apofylliet op het Kruinchakra

Apofylliet past bij het Zevende Chakra, het Kruinchakra. Een open Kruinchakra zorgt ervoor dat je je onderdeel voelt van een groter geheel en je hebt vertrouwen in het Universum. Het Kruinchakra verbind jou met het grotere geheel. Wanneer je Kruinchakra gesloten is kun je je ongeliefd voelen en het gevoel hebben dat de wereld tegen je is.

Leuke weetjes

- Apofylliet is een kwetsbare steen in ruwe vorm die je goed in je huis kunt neerzetten.

- Geschikt voor: Volwassenen

- Hoofdchakra: Kruinchakra

- Apofylliet is niet giftig maar is wel een kwetsbare zachte steen die niet tegen water kan