Angeliet

€ 8,50

Op voorraad

Angeliet

Op deze pagina vind je meer over de herkomst, werking en de invloed van Angeliet op het Keelchakra en Kruinchakra.

Herkomst

Angeliet is een Anhydriet en behoort tot de sulfaten. Ze is lichtblauw van kleur. Angeliet is een gecomprimeerde Celestien.

Ze wordt gevonden in Chili, Japan, Duisland en Rusland.

De werking van Angeliet

Angeliet helpt wanneer je jezelf altijd wegcijfert. Ze helpt je inzien dat geven en nemen in balans horen te zijn. Je kunt beter opkomen voor je mening door meer daadkracht te tonen. Wanneer je de last van je wereld op je schouders draagt zal Angeliet je te kalmeren en te accepteren dat je niet alles kan veranderen. Ze brengt meer innerlijke vrede. Ook in tijden waarop je het psychisch zwaar hebt kan ze je vrediger en lichter maken.

Angeliet stimuleert het contact met Engelen maar zorgt ervoor dat je wel geaard blijft.

Ze kan je ook helpen om je mediamieke begaafdheid te vergroten. Ze helpt je ook om duidelijker, directer maar rustig en in balans te communiceren

Samen kom je verder

Smaragd en Angeliet kan een fijne combinatie zijn wanneer je je snel uit het veld geslagen voelt. Angeliet kalmeert je wanneer je vaak heftige emoties voelt of wanneer je je psychisch snel belast voelt. Smaragd helpt de wisselende stemmingen te temperen en tegenslagen kun je makkelijke aan. Uiteindelijk zal Smaragd hepen om meer evenwicht te brengen in je leven.

Invloed van Angeliet op het Keelchakra en Kruinchakra

Angeliet past bij het Keelchakra. Een open Keelchakra stelt je in staat om je goed te kunnen uitspreken maar ook te leven naar je eigen waarheid. Communicatie gaat je gemakkelijk af. Heb je een gesloten Keelchakra dan vind je het moeilijk om jezelf uit te spreken en je bent beïnvloedbaar voor de meningen van anderen.

Angeliet past ook bij het Zevende Chakra, het Kruinchakra. Een open Kruinchakra zorgt ervoor dat je je onderdeel voelt van een groter geheel en je hebt vertrouwen in het Universum. Het Kruinchakra verbind jou met het grotere geheel. Wanneer je Kruinchakra gesloten is kun je je ongeliefd voelen en het gevoel hebben dat de wereld tegen je is.

Leuke weetjes

- Je kunt Angeliet bij je dragen in vorm van een armband, hanger aan een ketting of door een trommelsteen of handsteen bij je te dragen.

- Geschikt voor: Volwassenen

- Hoofdchakra: Keelchakra en Kruinchakra

- Angleiet is niet giftig en kan niet tegen water. Ze is een poreuze steen.