Andes Opaal

Andes Opaal

Op deze pagina vind je meer over de herkomst, werking en de invloed van Andes Opaal op het Hartchakra.

Herkomst

Andes Opaal bevat Mangaan en komt uit Peru. Ze kan zachtroze en zachtblauw van kleur zijn.

De werking van Andes Opaal

Andes Opaal kan je helpen om je zorgen wat te verminderen en positiever naar de dingen te leren kijken. Ze geeft rust en ruimte in je hoofd. Ook helpt ze je om dingen/mensen los te laten die jouw groeiproces niet bevorderen. Andes Opaal laat je helen van oude pijn en van verdriet. Ze laat je weer liefde voor jezelf voelen.

Andes Opaal maakt je ook sociaal en gastvrij. Ze helpt je te ondersteunen om meer uit je schulp te kruipen en je verlegenheid los te laten.

Samen kom je verder

Andes Opaal kan goed samen gaan met onder andere: Lapis Lazuli, Rozenkwarts en Aventurijn.

Zowel Lapis Lazuli als Rozenkwarts en Aventurijn bevorderen een gelijkwaardige en wederkerige vriendschap en zullen de relatie versterken. Rozenkwarts bevorderd de liefde voor jezelf en voor anderen, Aventurijn stimuleert loyaliteit en openheid en brengt geluk in liefde en vriendschap. Lapis Lazuli laat je vriendschappen aangaan en onderhouden zonder jezelf te verliezen. Andes Opaal maakt je sociaal en gastvrij.

De perfecte stenen om vriendschappen en sociale contacten te verbeteren of te ondersteunen.

Invloed van Andes Opaal op het Hartchakra

Andes Opaal past bij het Hartchakra. Met een open Hartchakra ben je vrolijk, is er de liefde voor jezelf en kun je pure verbindingen met oprechte aandacht aangaan met anderen. Een open Hartchakra is uiteindelijk de basis van alles. Wanneer je Hartchakra gesloten is ervaar je vaak meer boosheid en jaloezie naar anderen toe en vind je het moeilijk om van jezelf te houden.

Leuke weetjes

- Je kunt Andes Opaal bij je dragen in vorm van een armband, hanger aan een ketting, ring of door een trommelsteen of handsteen bij je te dragen.

- Geschikt voor: Volwassenen

- Hoofdchakra: Hartchakra

- Andes Opaal is niet giftig en kan niet tegen water. Andes Opaal kan door UV licht verkleuren.