Good Vibes Only

Good Vibes Only

Vaak willen we energetisch en lichamelijk goed voor onszelf zorgen maar heb je wel eens gedacht aan je woning?

'Be aware of the energy others bring into your home' Vaak bregen we veel tijd door in onze woning.

Good Vibes zijn wat mij betreft ook heel belangrijk in je woning.

Dit zijn mijn echte must haves voor in je woning om daar ook energetisch fijn te kunnen wonen.

Smudgen van het huis:

Reinigen van je huis is een must om de harmonie weer terug te laten keren en je huis te ontdoen van negatieve energieën. Je huis reinigen van energie van bijvoorbeeld met Salie of Palo Santo. Ga langs iedere ruimte in je huis met Salie of Palo Santo en zet vervolgens je ramen en/of deuren open. Het doven van Salie of Palo Santo kan het beste met zand.

Seleniet staafje, bol of lamp:

Seleniet bij je deur beschermt je huis tegen negatieve en/of slechte energieën die ongewenst en waarschijnlijk onbedoeld bijvoorbeeld met iemand anders meekomen. Seleniet reinigt dan ook de aura van je gast. Seleniet kan echt een baken van rust geven in je huis. Een anker om naar terug te keren wanneer je behoefte hebt aan rust en overzicht en bescherming van gidsen en engelen.

Zwarte Toermalijn bol of handsteen:

Over het algemeen heeft Toermalijn een hele sterkte, reinigende en beschermende werking tegen entiteiten en negatieve energieën en straling. Het is een aardende steen die je in balans brengt. Toermalijn kan je zelfverzekerder laten voelen en geeft je kracht en zorgt dat je met beide benen o de grond blijft staan. Last van onrust in huis of een negatieve stressvolle sfeer? Dan kan Toermalijn een oplossing zijn.

Shungiet palmsteen:

De perfecte steen om elektromagnetische straling tegen te gaan. Leg deze bij je router of bijvoorbeeld je magnetron.

Zoutlamp

Stralingen bevaltten positieve ionen en positieve ionen kunnen zorgen voor een droge keel of een verstopte neus, vermoeidhied, grieperig gevoel en/of hoofdpijn. Een zoutlamp zorgt voor negatieve ionen in zuivert de lucht.

Gouden driehoek van Amethist, Rozenkwarts en Bergkristal:

Deze mineralen bij elkaar versterken elkaars krachten en bundelen die tot een geheel. Amethist kan ook zorgen voor meer rust en een harmonieuze sfeer in huis. Het aandeel van Rozenkwarts in het geheel is haar liefdevolle en zachte werking. Het aandeel van Bergkristal in het geheel is haar zuiverende werking. Daarnaast versterkt zij de werking van de Amethist en de Rozenkwarts.

En pssstttt: Rookkwarts kan een leuke toevoeging zijn aan de gouden driehoek. Haar kracht in de gouden driehoek van Amethist, Rozenkwarts en Bergkristal is de ontspannende werking.

In de webwinkel vind je verschillende edelstenen/mineralen voor the gooed vibes in je huis zoals: